ZOKA predCednik!

Danas u Prištini Milanović izjavio da mu je država Kosovo izuzetno draga i poručio da će ubediti sve članice EU da ga priznaju. Na društvenim mrežama Bošnjaci i Hrvati u transu, puni medjusobnog razumevanja, tolerancije i poštovanja, Srbi osuli paljbu uvreda po Zoki, pljuju i vredjaju preCednika.

Pre neki dan, opet, Zoka je na KZN baš onako pravo socijaldemokratski prožimao poslednje Dodikove levičarske postupke, podržavao stvaranje trećeg entiteta i na kraju svoju državničku mudrost začinio tumačenjem Inckovog zakona…na društvenim mrežama Srbi i Hrvati u bezgraničnoj ljubavi, te shvataju jedni druge, te razumeju se, te su puni neke dirljive medjusobne samilosti, dok su Bošnjaci zapenili, psuju, prete, kunu i kukaju, kano sinje kukavice…

Elem, svaka čast Milanoviću i braći Hrvatima. Niko takve idiote od Srba i Bošnjaka, tijekom prošlosti, sadašnjosti i verovatne budućnosti, nije pravio kao Hrvati. Niko hrvatske nacionalne interese, od Bošnjaka u prošlosti, i Srba u sadašnjosti, nije bolje zastupao. Naša braća Hrvati su vazda na pravoj strani bila, protiv onog trećeg sa onim drugim. Jedini savez koji nikada nije bio dozvoljen od strane medjunarodnih i domaćih promicitelja europskih vrednosti odnosio se na DOGOVOR Srba i Bošnjaka. Oni su uvek, i isključivo, europljanima služili samo za potkusurivanje. Korisni idioti.

Da mi je doživeti da se Srbi i Bošnjaci jednom u povijesti dogovore pa da, što bi se reklo, posle toga umrem. Ma, znam, nema šansi…naživeću se!

Jasminko Hadžisalihović

24.decembar 2021.