Voda nije ljudsko pravo

Jedva čekam da se jave svi oni koji će da brane mišljenje ovog nesoja pod izgovorom kako smo svi mi koji ne zastupamo ovakve stavove, kao i stavove koji podrzavaju uzgoj i promet GMO, nazadni, ne razumemo razvoj moderne civilizacije i gomilu drugih gluposti od kojih se elementarno pristojnom čoveku želudac prevrće. Taj novi “totalitaristički” poredak koji ne trpi nikakvo drugo i drugačije mišljenje, a sve pozivajući se na demokratiju i ljudska prava, stvarno sve vise iritira sve slobodnomisleće ljude i one koji ne žele da žive u “novom svetskom poretku” ovakvih vrednosti kakve ovaj moderni evropski inkvizitor zeli sa svojim pajtasima da uspostavi.


Elem, svi vi koji ćete mi objašnjavati da se on samo brine o neracionalnoj potrošnji vode, o njegovoj potrebi i želji da nahrani siromašne jeftinim i hranljivim GMO obrokom i tako reši svetski problem siromaštva, hvala unapred, ali ne treba. TOLERANCIJA Srbije i ja lično smo dovoljno demokratični da postujemo vasu želju da imate pravo da jedete šta god hoćete, i prijatno vam bilo, ali isto tako vas molimo i najmanje što od vas “svetskih a naših” očekujemo je da i vi poštujete našu želju da živimo u državi bez GMO i sa mišljenjem da je voda osnovno ljudsko pravo, a ne pravo multinacionalnih kompanija koje vi imate pravo da podržavate. Iz kojih god razloga.

S poštovanjem, Jasminko Hadžisalihović.

http://www.novi-svjetski-poredak.com/2013/05/24/pomahnitali-kapitalizam-nestle-tvrdi-da-voda-nije-ljudsko-pravo-a-eu-komisija-privatizira-javnu-vodoopskrbu/