TOLERANCIJA SRBIJE PODRŽALA VUKA JEREMIĆA

TOLERANCIJA Srbije podržaće Vuka Jeremića na predsedničkim izborima, odlučeno je na večerašnjoj sednici predsedništva Tolerancije. Predsednik Tolerancije Srbije Jasminko Hadžisalihović ovlašćen je da ovakvu odluku zastupa na sednici predsedništva Koalicije TOLERANCIJA (Vlaška Narodna Stranka, Stranka Crnogoraca, Bošnjačka Građanska Stranka, GG „Zajedno za naš Temerin“ i Tolerancija Srbije) koja će biti održana u sredu, 01. februara 2017. godine, i na kojoj će biti doneta zajednička odluka Koalicije TOLERANCIJA o podršci jednom predsedničkom kandidatu.

– Svi koji glasaju za kandidata vlasti, glasaju za gospodina Vučića i njegovu totalitarnu vlast, koja zaogrnuta lažnim plaštom borbe protiv korupcije i kriminala, i navodnom brigom o državi i građanima, ne može doneti ništa dobro za unapređenje života – rekao je Jasminko Hadžisalihović, predsednik Tolerancije Srbije. On je podsetio da je “aktuelni predsednik Srbije, svih ovih godina, bio samo eksponent Vučićeve volje, a time i pomagač njegove politike”.

– Nadam se da će građani Srbije prepoznati u Vuku Jeremiću kandidata čijim bi izborom bila otvorena mogućnost da se Srbija suprotstavi Aleksandru Vučiću snažnije, što je u ovom trenutku prioritet, bez obzira na sve druge okolnosti – dodao je Hadžisalihović.