Srećno, Emina!

Čitam na klix.ba vulgarne, primitivne, prizemne, jadne, ”sočne” komentare na račun ove devojke – sa ovako malo godina osvedočenog izdajnika svebošnjačkih nacionalnih interesa jer je kandidat za načelnika Bosanskog Petrovca ispred SNSD Milorada Dodika.

Moralni i politički čistunci, uvaženi članovi i simpatizeri ”zelenih termita”, pljuju iz svih usta na ovu devojku koja je na listi Mileta Ronhila, inače višegodišnjeg koalicionog partnera sarajevskog gazije iz trezora Bakira Izetbegovića i njihovog zajedničkog biznis jarana Dragana Čovića.

Pošto im dve decenije dugo političko partnerstvo sa ”mrziteljom BiH, negatorom genocoda u Srebrenici” ne smeta (uključujući koaliciju baš u ”toj” Srebrenici) Baketovi glasači su rešili da svu svoju frustraciju proisteklu iz nemoći da nešto promene, i što neće sebi da priznaju da su već tri decenije samo ovce za šišanje, rešili da iskale na ovoj devojci koja je svojim postupkom izdala sve što se izdati može u njihovoj glavi. Ovo je samo još jedan dokaz koliki su licemeri kvazipatriJote i zbog toga, iako sam protivnik politike Milorada Dodika, puna podrška za Eminu Mešić.

Iz kojeg god razloga da je kandidat, uključujući ideološki ili lični, želim joj puno sreće u nedelju. Za hrabrost, odlučnost i petlju.

15.02.2019.godine

Jasminko Hadžisalihović