SREĆNA NOVA 2023.GODINA

Poštovani prijatelji,

Tolerancija Srbije svim gradjanima Srbije i “regiona” čestita predstojeće praznike. Želimo vam u novoj 2023. godini mnogo više sreće, zdravlja i uspeha.

Srbiji i “regionu” se žuri. Mi ne možemo više da čekamo da jedni te isti političari koji nas obmanjuju već tri decenije završe sve one reforme koje bezuspešno sprovode, pomire nas jedne s drugima i sa sobom samima zato što se samo deklarativno za pomirenje zalažu i odbrane naše državne i nacionalne ciljeve jer su im preči lični, sitnosopstvenički, interesi. Oni konstantno urušavaju naše države, medjusobno nas svadjaju i vodjeni najprimitivnijim i najprizemnijim pobudama o(p)stanka na vlasti manipulišu emocijama i zloupotrebljavaju najplemenitiji osećaj patriotizma kod ljudi. I tako već trideset godina, bez izuzetka, rade sve naše podaničke, poslušničke i plaćeničke vlasti. Divljački su nam uništili prošlost, bahato nam razaraju sadašnjost i bestidno unovčavaju našu budućnost. Ne uspevamo, i nikada uspeti nećemo, da se sa njima izvučemo iz čemera, tuge i jada do kojeg su nas dovele. Zablude smo platili i dalje plaćamo, a Srbija i “region” hoće i moraju da žive sada, ne smemo da za(o)stajemo više kako bi ispunili želje onih koji su ih davno ostvarili. Vraćanjem u prošlost ostaćemo bez budućnosti.

Tolerancija Srbije veruje u Vas, veruje da možemo zajedno da ostvarimo naše ideje. Zajedno možemo da učinimo i pokažemo da Srbija i naš “region” zavise od nas samih, da smo ljudi i da sve nacionalne zajednice na ovim prostorima mogu da žive u toleranciji, miru i zajedništvu.

Puno sreće, zdravlja i uspeha u narednoj 2023-oj,

Vaša Tolerancija Srbije 

31.decembar 2022.