Smrt botizmu, sloboda gradjanima!

Bravo za ljudski gest podrške prof.dr Stojkovića. Gospodin. Bravo za dostojanstven potez prof.dr Biljane Ljujic. Hvala g.Radetu Aničiću za izuzetan komentar i što je podelio post prof.dr Ljujić sa svima nama.

Nadam se da će svi oni koji su se ovih dana utrkivali da pljunu po prof.dr Ljujić, i upute otrovne strelice na račun njenog izgleda (što je ispod svakog ljudskog dostojanstva) i njene stručnosti (o čemu, tek, blage veze nemaju), bar pocrveneti od stida.

Dosadni ste više sa vašim navijačkim politikanstvom. Baška što mi je muka od vaših ”prekih sudova” i stava da ko nije sa vama on je ”Vučićev”. Na taj način samo pokazujete da niste ništa bolji od onih protiv kojih se, navodno, tako beskrupulozno borite. A, verujte, da ima i nas koji ne šetaju zbog ”sjaši Kurta…”.

Rade Aničić:”Ovih dana smo mogli da pročitamo vest o smeni genetičara Stojkovića. Do večeras sam o tome znao isto ko i svi. Iz medija. Ono što nisam mogao da čitam bili su komentari. Biljana je osoba sa kojom sam se nekada dosta družio i koja mi se eto večeras javila. Biću kratak. Stojković je kako mi je rekla dao saglasnost. Biljana nailazi na zatvorena vrata svih medija. Ono što ja znam jeste da je vrhunski stručnjak i dobar čovek. I nekako dok smo se dopisivali javio se i Stojković i rekao da ona ništa nije kriva i da će on nastaviti svoje istraživanje. Nisam stručan niti sam novinar da dajem sud. Prenosim činjenice. Ako se borimo na ulici protiv ovoga mislim da ne bi trebali da radimo ovo. Kao što svake subote zviždim na ulici protiv ovog zla zviždaću i za ovo. Pravo na demanti ima svako!

Na slici je njen komentar koji mi je poslala neposredno što je okačila na jednoj od stranica.

Kakva god da je priča svakom treba dati pravo da kaže šta misli. Valjda se zato i borimo majka mu stara!”