Slavoljub Bogdanović izabran za novog predsednika OO Lebane

Slavoljub Bogdanovic - TOlerancija Lebane
Slavoljub Bogdanovic – TOlerancija Lebane

Novi opštinski odbor Pokreta za TOleranciju formiran je 18. juna u Lebanu.  Uz zahvalnost dosadašnjem predsedniku opštinskog odbora Bojanu Jumeroviću za sve što je do sada učinio, za predsednika je izabran  Slavoljub Bogdanović, po zanimanju  tekstilni inženjer.

Tom prilikom on je naglasio  da će se u svom radu pridržavati izvornih principa i načela programa Pokreta za TOleranciju,  kao i da će sa svim novoizabranim članovima OO Lebane maksimalno angažovati na principima ravnopravnosti, jednakosti, socijalne pravde i tolerancije,  i da će raditi i na poboljšanju uslova života i rada svih stanovnika ove opštine.

Slavoljub Bogdanović je rekao da će se PZT u Lebanu truditi da ispravi nepravdu između imati i nemati, da vodimo politiku u kojoj ćemo pokazati da nam je stalo do ljudi, ne samo deklarativno nego i suštinski. PZT smatra da svi ljudi, bez obzira na poreklo i imovinsko stanje, moraju imati šansu da pokažu šta i koliko znaju i mogu. „Predstoji nam dakle ozbiljan rad, jer samo tako možemo ostvariti rezultate“, dodao je Bogdanović.

Marijana Ivović Vukotić, potpresednica PZT, je istakala da je cilj Pokreta za TOleranciju jednaka briga za sve stanovnike, šansa za mlade, nova zapošljavanja i razvoj poljoprivrede i turizma u Srbiji.  Ona je podsetila da je PZT, iako mlada politička organizacija, već imala uspeha na nekoliko lokalnih izbora na proteklim izborima, što pokazuje snagu i potencijal TOLERANCIJE. „Nemojte da vas to čudi – poverenje u naše kandidate jačaće iz dana u dan jer imamo dobar politički program i bavimo se životnim pitanjima“, rekla je Ivović Vukotić i najavila skoro formiranje novih opštinskih odbora u Srbiji.