Savez država

Kako, BRE, ove Evropljane nije sramota od sopstvene Unije…EJ, BRE, do Brisela i nazad klevećete i izmišljavate da je Alek smislio novu Jugu. Evo vam, briselska gospodo, ”korpus delikates” (što bi Zoki Babic rekao) i u slici da se Tolerancija Srbije istrajno, principijelno i dosledno zalagala, poslednje tri godine, za iste ciljeve koje vi sada pripisujete malom iz biblioteke. A svakakvim imenima smo tada bili nazivani: ludi, glupi, utopisti, koministi, velikočetnicki hegemonisti, balijska prevara…pa, neće da moze sada. Ima do Strazbura da vi jurim što mi ono..
kako se to u pm zove…pa to, kad vam neko drpi ideju…e, baš TO!

Samo EU činovnici pazite ko će vam izvodjač radova biti. Nemoj posle da bude nisam vas na vreme upozorio. Da ne bude na kraju radova ushicenje tipa: ”Što ju je napravio, svaka mu čast”. A i vaš izvodjač radova ima poganu narav ako mu kasne sa isplatom, pa ako nešto ne bude po njegovom ima, bogami, da bude na vaše pitanje: ”Sta će biti s kućom” odgovor ”Zapaliću je”.

No, ovo su sve moje pretpostavke, neopravdane i ničim izazvane. Da ne bude da sam uvek protivu vlasti (a vlast to je ON), evo danas kada postajem europejac dajem časnu briselsku reč da ću ako do kraja istraje na ovoj ideji i doprinese stvaranju nove jugoslovenske zajednice prvi ga u tome podržati. Tačka.