Saopštenje

Koalicija TOLERANCIJA (Vlaška narodna stranka, Stranka Crnogoraca, Bošnjačka gradjanska stranka, i Tolerancija Srbije, a u narednih desetak dana biti završeni razgovori o priključenju Koaliciji TOLERANCIJA Rusinske demokratske stranke i GG “Zajedno za naš Temerin”) će u narednim danima na nivou Predsedništva Koalicije odlučiti koga će od kandidata opozicije podržati na predstojećim izborima.

Koalicija TOLERANCIJA poziva političke predstavnike koji podržavaju SVE opozicione kandidate na medjusobni pakt o nenapadanju jer smo mišljenja da se takvim postupcima pomaže samo aktuelnom režimu. Smatramo da ako nije moguće da imamo jednog zajedničkog predsedničkog kandidata onda je neophodno da u drugom krugu skupimo redove i zajedničkim snagama probamo da pobedimo kandidata vlasti.

Poštovani prijatelji, evidentna je svakodnevna nervoza vladajućeg režima predstojećim izborima, što se ispoljava naručenim tekstovima i sve učestalijom najavom kandidature premijera Vučića za predsednika, i zato pozivamo sve na uzdržanost, pametno i promišljeno postupanje. Glasajte u prvom krugu kako želite i u skladu sa svojim političkim ubedjenjima. U drugom krugu – SVI ZAJEDNO DO POBEDE.

Koalicija TOLERANCIJA ostaje otvorena za razgovore sa svim političkim faktorima koji podržavaju ovakve stavove.