Mobing u Svrljigu

Jelena Radojković je neosporno hrabra žena. Borac. Nesalomiva i nepokolebljiva. I, dostojanstvena. Jer, imao sam priliku da pročitam sadržaj kompletnog pisma koje je ova samohrana majka poslala na adresu najviših funkcionera SNS-a, mi imamo to pismo, i ovo što je napisano u “Nedeljniku” je samo mali deo onoga o čemu je vrh SNS-a obavešten. Predsednica udruženja žena “Etno forum” iz Svljiga ni sada kad joj je najteže nije zaboravila na čast i poštovanje organizacije kojoj još uvek pripada, i zbog tog ljudskog stava zaslužuje svaki respekt i podršku. Jelenina borba danas je primer svim ženama kako treba da se bore za ravnopravnost i svoje mesto u političkom životu Srbije.

U ime TOLERANCIJE Srbije i u svoje lično ime pružam joj punu podršku i zahvaljujem što je imala poverenja da mi pošalje sadržaj pisma pre nego što ga je javno objavila.

TOLERANCIJA Srbije, u skladu sa našim razgovorima, ostaje otvorena za dogovore i saradnju u narednom periodu sa udruženjem žena “Etno forum” Svrljig.

S poštovanjem,
Jasminko Hadžisalihović

http://www.nedeljnik.rs/moj-nedeljnik/mojevesti/jelenaradojkovic/mobing-u-svrljigu-maltretiranja-predsednika-opstinskog-odbora-sns/