MILAN – LANE GUTOVIĆ ZA PREDSEDNIKA!

Pokret za TOleranciju će (kao mala, što bi ove veliiikee i “ozbiljne” stranke rekle “kombi politička organizacija”, jer eto zaboga oni imaju na stotine hiljada članova i neka im ih), ukoliko se kandiduje, podržati našeg poznatog glumca na predstojećim predsedničkim izborima!

Današnji dan su mi obeležile tri vesti:

1) Došlo je vreme za “Šojića” kao našeg budućeg predsednika jer bolji nam ne treba a pitanje je da li boljeg i zaslužujemo. Šta kaže novinski naslov i srpski analitičar blizak vladajućoj stranci (tako su ga predstavili):
NIKOLIĆ DOBIJA OZBILJNU KONKURENCIJU: Srećko Šojić kandidat za predsjednika Srbije?!
“Mogao bi dobiti solidan broj glasova, jer bi se rugao politici. Ljudi bi iz inata glasali za njega, nije isključeno i da bi prošao bolje od Nikolića“, prognozirao je analitičar Dragomir Anđelković.
Dubokoumno rečeno. Po sto marke da bi ga pobedio?

2) “Izvjesni kretenoid Bogdan, kome je bog ludosti dao malo pažnje na društvenim mrežama, crno na bijelo kaže “„Evo kako smo čistili muslimanska govna u Srebrenici“. U vrijeme pisanja ovog teksta, sa kretenom se slaže najmanje 50 ljudi, a poneki “odvažniji” bacili su se u “kreativno” komenatrisanje”.
Ovako nekog idiota opisuje Dragan Bursać u svojoj kolumni u “Buka magazinu”(tekst obavezno pročitati, odličan je), a evo naslova i malog dela:
Dragan Bursać: Kad kreten čisti Srebrenicu po Fejsbuku
“Tužite me za naslov, samo prije toga uhapsite fašistu koji ga je još grđeg smislio! Tužite me, samo se prije toga distancirajte od malog fašiste i njegovih istomišljenika. Tužite me, no, nemojte staviti relativizirajuće “ali” u komentar/tužbu/osudu…Neko će pitati, mora li ovakav naslov? Mora! Jer, dosta je ona tiha nesrećna manjina, koja se odavno pomirila, a miri se sa onih 95% krvoločnih, nosila bijele rukavice i ružičaste naočale”.

3) Na društvenim mrežama pojavio se jeziv video-snimak, na kojem su prikazana dvojica muškaraca, bolje rečeno dvojica debila, dok pale zastave Srbije. Šta o ovim kreteniodima kažu banjaličke “Nezavisne”:
Jeziv video iz BiH: Islamisti pucaju i pale srpske zastave!
“Islamisti, iza kojih je zastava sa arapskim pismom, kao i ratna zastava Armije RBiH, maskirani su, te u rukama imaju puške, a u jednom momentu čuje se i pucanj”. Dok ova dva idiota-fanatika šenluče u pozadini se čuju pjesma “Tigrovi Bosne” čiji tekst ima jasnu poruku: “U Bosni se miris širi, nigdje ljepše zemlje nema, budi hrabra Bosno moja, dušman opet zulum sprema. Poručuju braća svima, ne damo te dušmanima, dolazimo sa svih strana, da zgazimo tvog dušmana. Učvrsti nas, moj Alahu, odani smo Resullahu, braća spremna ko tigrovi, Bosno moja samo zovi, svi smo spremni na tekbire, da se naša srca smire, uz ezane s minareta, dolazimo s kraja sijeta”

Dakle, da zaključim, Lane ZA PREDSEDNIKA. A, ovi fašistoidno – kretensko – bolesni idioti imaju samo jednu jasnu poruku: J.EBITE SE! Uzeli ste nam dvadeset-trideset godina života i dosta je bilo.
NO PASARAN!!!

Objavljeno kao