O majmunima i majmunima

Evo tri primera posle kojih će svima biti jasno odakle ove majmunarije u stvari dolaze…

Primer prvi:
– Darvinova teorija vređa vernike SPC i ja sam prvenstveno zbog toga mišljenja da bi je trebalo ukinuti iz nastavnih programa – rekla je profesorka Ljiljana Čolić, bivša ministarka u Vladi Vojislava Koštunice.

Primer drugi:
Dr. hafiz Safvet HALILOVIĆ: Darvinova teorija evolucije doživjela je naučni kolaps. Naročito su je porazile dvije naučne oblasti: genetika i biohemija. Danas hiljade naučnika diljem svijeta odbacuju tu teoriju kao naučno neutemeljenu. O tome su napisane mnoge knjige i studije. Međutim, evidentno je da se ta teorija, i pored neupitnih naučnih dokaza o njenoj ništavnosti, još pokušava održati. Ona se i dalje nudi osnovcima u udžbenicima biologije. Postavlja se logičko pitanje: zašto se materijalizam i njegova “naučna” osnova (evolucionizam) i dalje uporno brane? Ko to i zašto želi odbraniti Darvina i materijaliste?
http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=44403
(ovo je sa ”BANU” Bošnjačka akademija nauka i umjetnosti, ceo tekst na Bošnjaci.net)

Primer treći:
Turci konačno protjerali Darvina!
Turski ministar obrazovanja rekao danas da je jedna od najvećih prevara i zabluda čovječanstva, Darvinova teorija evolucije, izbačena iz turskog obrazovnog sistema…
(Alparslanıma bin selam!)
(skinuto sa zida bosanskog/bošnjačkog patriJote).

Da ne tražim dalje…i ostali primeri slede već nabrojane autentične predstavnike Darvinove teorije. Ništa bolje od konkretnih primera!