JESTE SVEjeDNO

Piše: Jasminko Hadžisalihović

JESTE SVEjeDNO

Uvaženi demokratski/gradjanski opozicionari, poštovani samoproglašeni borci protiv AV, vidjeniji kvazielitni šupci,

Svi VI kojima je glavni argument u borbi protiv Vučićevih mera podsticaja radjanja, i Vučića samog kroz napad na ove mere, taj da će se na taj način ”pospešiti razmnožavanje” pripadnika nacionalnih manjina, a pre svih Roma, Albanaca i Bošnjaka, govori o tome da koliko god se trudili da pokažete svoj demokratsko-gradjanski potencijal niste dalje odmakli od Vučićeve radikalske faze političkog delovanja. Još gore je to što je Vaša zaslepljenost Vučićem i navodna bespoštedna politička borba protiv njega izmakla kontroli pa više ne znate ni šta pričate, ni šta napadate, ni zašto to radite, a o načinu na koji to radite ne želim ni da govorim…vi ste ovim što sada pišete i govorite premašili i Makijavelijevo ”cilj opravdava sredstvo”. Ovo vaše šovinističko zapomaganje, nad navodno ovim merama ugroženim srpstvom, je poslednja faza sveopšteg ludila koje nas je snašlo i zato vas pitam da li vi stvarno mislite da ste, kao, nešto bolji od Vučića? Ne, ISTI STE. Jer, dragi moji rodnoravnopravni gradjani i gradjanke, to što VI radite je najgore moguće licemerje. Svako malo u političke svrhe (zlo)upotrebljavate i zgrazavate se nad Vučićem radikalom i njegovim naci-pozivom ”100 za jednog”, a sa druge strane delite decu po nacionalnoj osnovi. Decu. Mene su učili da su sva deca ista i da je njima jedina nacionalnost: DETE. Pa, ako ste vi glasnogovornici gradjanske Srbije, i uz to mnogi se levičarima predstavljate, moja molba je: Ne branite me više od Vučićevih ranih radova jer ni budućnost sa vama nije svetlija! SRAM VAS BILO!

S druge strane, ovi kvazielitni šupci koji ovde u već vidjenom stilu okorelih drugosrbijanskih svirača qrcu palamude i mrsomude o tome kako novac kao pomoć tu nije bitan, pitam: Što, bre, ne popljuvaste jednokratne novčane pomoći koje su demokrate davale porodiljama u Bg? Tada smo to svi podržali. Pa, ako baš hoćete da se vaše licemerstvo ogoli do kraja, pitam vas kako to čas pre zaboraviste da je povećanje jednokratne novčane pomoći za zaposlene i nezaposlene porodilje bio jedan od glavnih ciljeva skoro svih opozicionih listi na beogradskim izborima. I ja to i dan danas podržavam. Prisetite se, takodje, da kada su donete mere za poboljšane položaja majki i novorodjenčadi u C.Gori nisi kod nas mogao da živiš od pohvala crnogorskim vlastima i, opravdanog, pljuvanja naših vlastodržaca. Šta je, onda, sada problem?

Aleksandre Vučiću, ja podržavam sve mere koje za cilj imaju podsticaj radjanja, povećanje nataliteta i poboljšanje položaja majki, i protiv toga nemam ništa. Moj problem sa tobom je druge prirode. Naime, JA TEBI BAŠ NIŠTA NE VERUJEM JER ME TVOJA ŠESTOGODIŠNJA VLADAVINA UVERILA DA SE SKORO SVE ŠTO SI DO SADA OBEĆAO NA KRAJU ISPOSTAVILO DA JE LAŽ, PREVARA I MANIPULACIJA. DUBOKO SAM UBEDJEN DA SU I OVE MERE PLOD TVOJE KUPOVINE VREMENA ZA OPSTANAK NA VLASTI KOJE NEZAUSTAVLJIVO ISTIČE.

Zato, iako podržavam sve mere koje će dovesti do toga da nam učionice budu pune djaka, smatram da je ovo samo još jedan u nizu tvojih marketinških trikova. Sve ono što mislim o tvojoj vladavini nema veze ni sa dečijom nacionalnošću, ni sa pravom žena na radjanje, ni sa merama za podsticaj radjanja…ima samo sa zdravim razumom koji svu tvoju vladavinu i sav tvoj dosadašnji uspeh može da smesti u samo jednu reč – KATASTROFA! ODLAZI!!!