Čestitka za 2019.godinu

Poštovani prijatelji i saradnici!

Želim da iskoristim ovu priliku i zahvalim se na saradnji koju smo imali u 2019 godini!

Kao predsednik Tolerancije Srbije moram, zajedno sa vama, biti zadovojan sa učinjenim u prethodnoj godini. U ovom svečanom trenutku nije mi cilj da pobrojavam sve naše aktivnosti tokom godine, ali moram da naglasim da se radilo srcem i sa dosta entuzijazma! Sigurno je i da smo neke stvari, posebno na polju medijskog promovisanja, trebali i mogli učiniti boljim i efikasnijim! Jedno je, ipak, sigurno: Tolerancija Srbije je postala prepoznatljiva na ovim prostorima pre svega svojim zalaganjem za toleranciju, mir i zajedništvo svih naših građana, bez obzira na njihovu naciju i veru!

Sve ovo zahteva jos više rada i požrtvovanja te vas zato pozivam da svi zajedno učinimo mnogo više u narednom periodu kako bi se uspešno pripremili za parlamentarne izbore 2020. godine.

Želim vam svako dobro!

S poštovanjem,
Jasminko Hadžisalihović

P.S. HVALA Marijana Ivović Vukotić, Irfan Đogić, Goran Nackov, Jovan Ciculj, Dragana Dangubić, Dragoslav Grubović, Miodrag Loncović, Miloš Dimitrijević, Hana Bogdanović, Jadranko Milutinović, Mirko Ostojić, Dragan Pavlović, Zoran Ristić, Milos Vasić, Petar Bradić, Slavoljub Bogdanović, Nebojša Ilić…i svima drugima koje nisam pomenuo.

31. decembar 2019.godine