Beogradski izbori

Tolerancija Srbije i Koalicija ”TOLERANCIJA” (Tolerancija Srbije, Stranka Crnogoraca, Bošnjačka gradjanska stranka, Vlaška narodna stranka i GG ”Za naš Temerin”) pozivaju sve političke organizacije, pokrete, udruženja, grupe gradjana i pojedince koji su zainteresovani za razgovor i dogovor oko zajedničkog učešća na predstojećim beogradskim izborima da nam se pridruže.

Dosta nam je više i ove vlasti i ovakve opozicije. Vlast, bahata, bezobzirna, osiona i kriminalna. Opozicija, ova koja sebe doživljava kao ”veliku”, inertna, samozaljubljiva, značajna, bitna i dovoljna samo sebi. Vreme je za alternativu. Potrebna je ALTERNATIVA ZA BEOGRAD. Gradjanska alternativa.

Vreme je za ljude iz komšilika. Vreme je da ovaj Grad preuzmu naše komšije, profesori, pekari, doktori, automehaničari, pravnici, limari, ekonomisti, vodoinstalateri…SVI ZAJEDNO, Srbi, Bošnjaci, Vlasi, Crnogorci, Romi, Bugari, Hrvati, Makedonci, Slovaci, Madjari, Albanci, Slovenci, Česi, Goranci…LJUDI. Komšije. Dobre. ZA DOBAR KOMŠILUK.

Jer, svi znamo koji ga volimo i živimo u njemu, da BEOGRAD JE SVET!

Ako ste zainteresovani, ako mislite da je dosta bilo politikanata, ako imate vere da možemo ove jedne te iste koji nas godinama lažu, varaju i kradu da pošaljemo u prošlost PRIDRUŽITE NAM SE!

Ako vam je dobro, ili nemate vere da je nešto moguće promeniti, onda ništa. Živi nam i zdravi bili.

Svi zainteresavani mogu nam se javiti u inbox.

Dobro dan, komšija!