Bagro!

Jebem Vam sve po spisku. Bagro. Kriv je svima Vama, naci-socijalistima, šovinistima i klerofašistima, čak i četrdeset godina posle smrti. Koliko su Vas zadužili Vaši nacistički termiti, crveni, zeleni, žuti, plavi, svih ovih godina od kada živite u rajskom glibu i kaljuzi svojih torova, satkanih od mržnje, zla i bede (materijalne i ljudske) dok slavodobitno podržavate ovnove predvidnike stada kome pripadate, srećni što kao ovce za njima idete, (ne)svesni da Vas sve zajedno čobanin usmerava na put bez povratka.

Mr’š, stoko, bezrepa, lazljiva i manipulativna. Za Tita me zabole i može čovek mnogo nedostataka, i njegovom načinu vladanja, da nadje ali i takav je bio sto puta bolji od svih idiota koje ste vi podržavali sve ove godine. Činjenice su da smo zahvaljujući i Vašem izboru i nedojebanoj pameti dospeli da danas živimo kao stoka, valjda srećni što nas samo nijanse od iste deli.

Bagro!

https://www.espreso.rs/vesti/ekonomija/348695/srbija-placa-titove-dugove-jos-22-godine-sta-mislite-kome-smo-najvise-duzni?fbclid=IwAR2u5q-tT3tLz30FbBXniLp-_wy-K4xPcyK-RQRa1BLS9oT_tsh8ogG4n2A