Aleksin Zakon

Skupštinska većino, bip,bip,bip-dodajte po sopstvenom nahodjenju (jer nema drugog načina da oni nešto na fin, pristojan i kulturan način razumeju), ni sam ne znam koliko sam puta kačio zahteve i molbe (kao i mnogi drugi u ovoj zemlji), pa ako hoćete čak i učestvovao na nekim protestima koje svake nedelje u 14:45h u Novom Sadu organizuju divni ljudi iz organizacije ”2 minuta tišine”, za usvajanje ”Aleksinog zakona” i protiv vršnjačkog nasilja. Ništa ne pomaže. Vi ste napreDNO ZLO.

Vama, bip, bip, bip-isto ponovite s početka teksta, nije bitno lečenje dece, borba protiv vršnjackog nasilja, ni mnogi drugi zakoni kojima ćete učinite efikasnijim, kvalitetnijim i boljim život gradjana ove zemlje, jer se samo i isključivo bavite sobom, svojim rejtingom, izdajnicima i stranim plaćenicima koje svkodnevno proizvodite kroz svoje blatoide. Istovremeno, zbog (ne)činjenja i (ne)dela prema sopstvenom narodu i gradjanima, koji su taoci vaših nerazumnih poteza i odluka, nema kvalifikacija kojima bi ste se vi mogli opisati i okarakterisati.

Možda je najbliže, najjednostavnije i najpreciznije, što bi dočaralo vaš odnos prema gradjanima, moglo da stane samo u jednu reč – DNO. NapredDNO.