31.decembar 2020.

Godina na izmaku, obeležena pandemijom korona virusa, brojnim kriminalnim aferama, obračunima sa političkim neistomišljenicima i stalnim vraćanjima u prošlost umesto vodjenja konstruktivnog dijaloga o budućnosti, građanima Srbije nije donela ništa dobro. Beznadje u kojem već godinama samo najjači opstaju, a najsposobniji odlaze, nažalost obeležilo je i proteklu godinu.

Svesni smo, kao i većina vas, da je u vremenima prepunim neizvesnosti izuzetno teško zadržati optimizam i verovati u prosperitetniju budućnost, ali smo uvereni da samo zajedno, uz malo dobre volje i medjusobnom saradnjom, možemo pronaći način kako da građanima Srbije vratimo veru u bolje sutra i kako da ovu državu oblikujemo po meri svih nas i za sve nas.

Uz želju da Nova godina građanima Srbije donese više sigurnosti, da se fokus vrati na nastavak regionalne saradnje, integracije, politički dijalog u društvu i uvodjenje neophodnih mera za poboljšanje životnog standarda, kao i više kvalitetnog rada u interesu svih nas, svima želimo srećniju i uspešniju Novu godinu!