2.maj 2021. – Vaskrs

Radosni praznik Hristovog vaskrsenja je praznik mira, ljubavi i obnovljene nade. Neka vam predstojeći praznični dani budu nadahnuće za jačanje medjusobnog razumevanja, širenja plemenitosti i stvaranja sigurne budućnosti za svakog pojedinca. Tolerancija Srbije poziva gradjane Srbije i “regiona” da napokon počnemo da razmišljamo o miru i zajedništvu, i da se okrenemo svim ostalim vrednostima na kojima želimo graditi sebe i svet oko nas.

Vaskrs je praznik i podsticaj i želja za davanjem sebe drugima, u nadi da ćemo tako naći način koji će stvoriti bolji život svim ljudima prihvatajući toleranciju kao glavni preduslov u postizanju tog cilja. Vaskrs kao simbol pobede vere jeste znak da se ljudi mogu izdići iznad mržnje, nepravde i netolerancije. Praznični dani su prilika da pokažemo svoju snažnu opredeljenost ka istinskim vrednostima, nepokolebljivost dobrog, ispravnog i humanog.

Tolerancija Srbije vam želi da praznične dane provedete u krugu porodice, okruženi prijateljima u medjusobnom poštovanju, ljubavi i toleranciji.